Lana D’Haese verbetert PR tijdens Kamp.v.Vlaanderen Alle Cat.

Zaterdag 21 MEI:  Slechts twee atleten waren geselecteerd voor het Kampioenschap van Vlaanderen Alle Categ. te Oordegem.
Youngster Lana D’Haese mocht als 1ste jaars cadet deelnemen in dit grof geweld op de 1.500m. De wedstrijd ging traag van start. Eerste ronde 1:21″ wat ideaal was voor Lana. Nadien werden de registers tussen de favorieten open getrokken en Lana moest snel terrein laten aan de snelle dames. Doch met een laatste vlotte ronde kon ze haar PR nog nipt aanscherpen tot 5:14″91 waarmee ze 10de werd.

Lana KvV 1500m

Laurens Schockaert was enkel naar de oproepkamer geweest. Na wat bakkeleien mocht hij toch als favoriet starten op de 800m. Hij heeft gans de wedstrijd aan de leiding gelopen en won deze wedstrijd ook in 1:53″78 voor Viktor Benschop (KAAG – 1:53″99) (zie foto onder). Doch nadien bleek dat Laurens zich vergeten aan te melden was en werd hij prompt uit de uitslag geschrapt.

Laurens KvV 800m
Hieruit kan hij maar één ding leren (ondanks dat iedereen gezien dat hij de beste was)…dat hij zich steeds tijdig moet aanmelden.

Bekijk hier de VOLLEDIGE RESULTATEN