Mooie prestaties van onze atleten in Ertvelde.

Zaterdag 30 december 2017: Heel wat van onze LAT-atleten sloten 2017 af met “ne goeie vettige cross”. Traditiegetrouw is dit de Augustijn Kerstprijs in Ertvelde.

Mauro Kluskens nam bij de Benjamin jongens (2009) een goede start en kon nog enkele plaatsen opschuiven om te eindigen als 7de. Knap werk, Mauro !

 

Bij onze Miniemen meisjes ( ’05 ) liep Moia Hermans een verdienstelijke wedstrijd en eindigde op een mooie 9de plaats. Knap, Moia !

Bij onze Miniemen jongens ( ’05 ) toonde Robin Soetens opnieuw zijn goede vorm en eindigde knap 5de in een sterk bezette reeks. Ook Maarten Willems schoof goed op en eindigde op een mooie 12de plaats. Proficiat, jongens !

 

De wedstrijd van de Cadetten meisjes had een sterke bezetting met heel wat toppers. De zusjes Kluskens liepen goed mee vooraan tussen heel wat sterke atleten. Elena Kluskens liet zich op het einde nog verrassen door Femke D’hauwers (RCG ) en werd 4de. Haar zus Jana Kluskens , die weer te kampen kreeg met krampen, volgde haar en werd 5de. Ook Lotte Willems liep een mooie wedstrijd en eindigde op een 11de plaats (2de van haar jaar).

 

Bij de Scholieren meisjes ( ’02 – ‘ 01 ) toonde Hanne Willems haar supervorm van het moment. Hanne ondervond wat duw – en trekwerk bij de start maar schoof gedurende de wedstrijd mooi naar voeren en eindigde knap 6de (3de van haar jaar).

In de korte cross gaf ook Arne Boeykens een goede indruk in de eerste ronde. Daarna moest hij enkele plaatsen toegeven maar eindigde knap 27ste in een sterk deelnemersveld.

Ook Yannis De Smedt liet een superindruk na en eindigde als 5de bij de Junioren heren.

 

Bij de Senioren heren was Jonas Roels ook weer van de partij en liep een mooie wedstrijd met als resultaat een 9de plaats.

Onze atleten toonden hun goede vorm, nu deze behouden in het nieuwe jaar en scoren op de volgende wedstrijden en kampioenschappen van 2018.

Aan allen een sportief 2018 toegewenst voor al onze atleten, hun familie en vrienden.

Volledige resultaten.