Opnieuw mooie prestaties van onze jeugdatleten in Bornem & John Kluskens wint CC in Hannuit

Zondag 24 januari: Met 11 atleten waren we afgezakt op de cross in Bornem.
Lander Delbeke deed voor de tweede maal mee aan een wedstrijd bij de kangoeroes. Hij nam een vlotte start en liep heel goed het parcours uit. Knap gedaan! Ook zijn broer Lukas Delbeke deed mee aan de wedstrijd van de Benjamins (°2008). Hij heeft al wat meer wedstrijdervaring en eindigde knap 18de. Proficiat aan deze sportieve familie.

DSC_0010      DSC_0015

Onze andere benjamin Victor De Smet (°2007) behaalde een knappe 37ste plaats op 59 deelnemers. Zijn broer Arthur De Smet (°2006) is intussen in topvorm. Dit maal speelde hij mee voor de overwinning, hij moest enkel Hindi Anwar (ACW) laten voorgaan. ZILVER voor Arthur !

DSC_0018      DSC_0042

Bij onze pupillen meisjes (°2005) was het de beurt aan Moia, Lien en Lara van onze club. Ondanks een mindere start schoof Moia Hermans mooi naar voren. In haar kielzorg volgde Lien de Cock en een beetje verderop Lara De Cock. Aan het einde volgde nog een knappe eindspurt van Moia met als resultaat een 4de plaats. Lien volgde als 6de en haar zus Lara werd 29ste.

DSC_0021     DSC_0024

DSC_0027

Bij onze pupillen jongens (°2005) was het de beurt aan Robin en Maarten. De wedstrijd ging snel van start. Robin Soetens ging goed mee en eindigde als 5de. Een mooie terugkeer na blessureleed. Maarten Willems eindigde op een mooie 19de stek.

DSC_0047    DSC_0051

Ook Lotte Willems behoudt haar goede vorm. Ze liep een zeer regelmatige wedstrijd, schoof geleidelijk aan naar voor, en spurtte zich naar een mooie 7de plaats.

DSC_0057    DSC_0059 

Haar zus Hanne Willems nam bij de cadetten meisjes resoluut de kop en legde de groep haar loopritme op. In de tweede ronde ging Jana Van Lent (VOLH) ervandoor. Hanne probeerde even aan te klampen, maar Jana was nog een maatje te sterk. Selika Buelens ( RAM ) ging Hanne nog voorbij maar Hanne sprintte zich naar een knappe 3de plaats. BRONS voor Hanne !
Ook Lana D’Haese  ging vlot mee in de groep. Lana werd een beetje ingesloten en kon niet voluitgaan. Ze eindigde toch nog op een mooie 8ste plaats.

DSC_0074     DSC_0067

Als laatste was Yannis De Smedt aan de beurt bij de scholieren. Hij liep een sterke wedstrijd en eindigde op een knappe 19de plaats. Een van zijn beste resultaten dit seizoen !

DSC_0085

Op hetzelfde moment liep John Kluskens in Hannuit (Crosscup). Hij verdedigde zijn leidersplaats in het klassement op een voortreffelijke manier. Hij moest enkel twee jongere master M35 laten voorgaan waaronder Steven Heemskerk (ATLA). Hij werd 3de maar terug 1ste van zijn categorie (M45). Proficiat John 😀

Bekijk hier de RESULTATEN BORNEM  –     RESULTATEN CC HANNUIT