Opnieuw mooie resultaten voor onze LAT atleten in Deinze.

Zondag 19 november 2017:  Met onze atleten waren we ditmaal op de afspraak in Deinze. Ditmaal voor de 2de grote prijs provincie Oost-Vlaanderen.

Mauro Kluskens (Ben 2009) kwam als eerste aan de beurt. In het grote deelnemersveld liep hij een zeer goede wedstrijd die eindigde in een mooie 11 de plaats (97 deelnemers).

  

Ook Ruben Meert (Min 2006) gaf het beste van zichzelf en eindigde knap 31ste (op 70 deelnemers).

Maarten Willems liep een zeer sterke wedstrijd en eindigde als 12de (80 deelnemers) bij de Miniemen °2005. Robin Soetens eindigde kort achter Maarten met een 17de plaats. Proficiat, jongens !

 

Bij onze cadetten meisjes liepen de zussen Bilo van begin tot einde aan kop. De zusjes Kluskens probeerden er achteraan te gaan maar ze waren nog te sterk. Met wat extra training en focus komt dit wel. Het cross-seizoen is nog maar net begonnen. Elena Kluskens werd uiteindelijk 5de en haar zus Jana Kluskens 6de. Lotte Willems gaf het beste van zichzelf en werd 13de. Demi Daelman kwam binnen als 46ste (op 86 deelnemers).

 

 

Bij de Scholieren meisjes ( 2002 ) liep Hanne Willems een super wedstrijd. Ze startte als 6 de en schoof mooi naar voren om te finishen op een knappe 4 de plaats wat opnieuw haar supervorm van het moment bewijst.

Bij de SEN vrouwen komt Valerie Rooms stilaan terug op niveau na een weekje van ziekte. Ze bewees dat met een 15 de plaats.

Tenslotte maakte John Kluskens het LAT plaatje compleet. Hij werd knap 2de (ZILVER) achter Yves Vercammen (ACW) en voor Xavier Rondas (RIEM).

Proficiat aan alle LAT atleten !!

Bekijk hier de VOLLEDIGE RESULTATEN